Google Ads Advies

Zelf doen of laten doen?

Op reclamerebel leg ik in de blog heel veel uit over het zelf doen van Google Ads. Zo kun je het instellen en bijhouden zelf leren.

Heb jij als ondernemer helemaal geen zin om dat zelf uit te gaan zoeken? Dan kun je natuurlijk ook iemand inhuren om dat voor je te doen. Mij bijvoorbeeld.

Vraag mij eens te kijken

Heb je wat van mijn artikelen gelezen en lijkt het je dat ik wel weet waar ik het over heb? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Een simpele email naar mij is genoeg. Dan gaan we samen kijken of ik iets voor je kan betekenen.

In het formulier hieronder kun je een email sturen. Of stuur mij een email op info@reclamerebel.com. Mail ik jou zo snel mogelijk terug!

Meer weten over het uit handen geven van jouw Google Ads?

Laat je gegevens achter, dan neem ik contact met je op

Zoekmachine Marketing nodig?

Tijd = Geld. Waarom zou je het verspillen?

Ondernemers willen graag aan hun eigen bedrijf werken. Je bent een duizendpoot, maar je hoeft niet alles te kunnen.

Door een Google Ads specialist in te huren om de Online Marketing van jouw bedrijf te maken en bij te houden bespaar je tijd en ben je de concurrent mijlenver voor.

Goede Google Advertenties vereisen een hoop werk en aandacht. Elke dag bekijken of je aanpassingen de juiste resultaten bereiken. Heb jij daar elke dag tijd voor over? 

Ik wel.

Wat doe ik voor jou?

Onderzoek

Een goede advertentie begint met het bedrijf en zijn klanten kennen. Eerst onderzoek ik wat jouw perfecte klant is, welke zoekwoorden daarbij horen en wat jouw concurrentie is.

Samen bekijken wat je wilt uitgeven aan Google advertenties en hoeveel tijd ik eraan spendeer voor jou.

Ik wil weten wat jij zelf al gedaan hebt. En of je ook aanpassingen aan de website van je bedrijf kunt laten maken voor optimale prestaties.

Dit alles voor de eerste advertentie gemaakt wordt!

Instellen

Met alle informatie uit het vooronderzoek maak ik jouw Google Ads campagnes aan. Inclusief alle extra opties zoals extensies, Google Shopping en remarketing.

Daarbij hou ik rekening met jouw zoekwoorden, budget en je perfecte klant.

Ik adviseer over aanpassingen op jouw website zoals de Google Tag Manager installeren of landingspagina’s aanpassen.

Optimaliseren

Adverteren in Google verandert dagelijks. Je campagnes hebben elke dag een beetje aandacht nodig om te zien of de doelstellingen gehaald worden. Het is een spel van kleine veranderingen en uitzoeken of het werkt. 

Deze aandacht neem ik graag voor jouw Google Ads account. Met optimaliseren kan  ik zorgen voor de hoogst mogelijke omzet voor jou binnen het budget dat we samen vastgesteld hebben.

Nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden binnen Google Ads bespreek ik met je en kunnen ingesteld worden.

ReclameRebel Garanties

Een vast tarief per maand en mijn volle aandacht. ​

Een vast bedrag per maand is wel zo prettig. Dan weet je van te voren met welk bedrag je rekening moet houden. Je weet ook zeker dat ik geen uurtjes maak om geld binnen te harken. Daarnaast heeft de overeenkomst tussen ons een korte opzegtermijn.

Wel reken ik eenmalig opstart kosten wanneer wij een samenwerking aangaan. In het begin moet er erg veel werk in het onderzoeken, opzetten en structuren van jouw campagnes.

Ik heb altijd slechts plek voor een paar bedrijven. Binnen een branche neem ik ook maar één klant aan. Waarom? Ik wil niet voor jou en je concurrent werken. Er kan er maar één de beste zijn!